Allegra Lab Helsinki etsii osa-aikaista hankekoordinaattoria äitiyslomasijaisuuteen

26/04/2022

Hankekoordinaattori työskentelee Koneen säätiön rahoittaman Tutkitusti-tiedeviestintähankkeen parissa. Tiedeviestinnän kehittyvä kenttä ja hankekoordinaattorin tehtävä sopivat erinomaisesti esimerkiksi väitöskirjatutkijalle, jolla on jo työkokemusta ja halua kehittää myös omaa osaamistaan tiedeviestinnän saralla. Työnkuvaan kuuluu yhteistyötahojen kontaktointi, projektien koordinointi, sidosryhmäviestintä, tiedeviesintäharjoittelijan esimiehenä toimiminen, hankkeen budjettiseuranta ja taloushallinnon tukeminen, hankkeen kehittämisen suunnitteluun osallistuminen, sekä mahdollinen koulutusten ja tapahtumien fasilitointi.

Eduksi hakijalle on kokemus eri viestintäkanavien käytöstä ammatillisessa kontekstissa ja kokemus viestintäkonseptien suunnittelusta. Eduksi ovat myös perustaidot WordPress-alustan käytössä ja osoitettua kokemusta hankehallinnosta. Itsenäinen ja järjestelmällinen työote on välttämätön, sillä koordinaattori vastaa hankkeen operatiivisesta puolesta ja sisäisestä viestinnästä. Kokemus esimiestyöstä on etu, mutta ei välttämätöntä.

  • Työaika 40%
  • Sijainti: Helsinki/etätyö
  • Palkkaus: 1240€/kk
  • Työn aloitus 9.8.2022 (1 pv. orientaatio 6.6. alkavalla viikolla, palkallinen)
  • Sopimuksen kesto 31.1.2023 saakka (jatko mahdollinen 4.5.2023 asti)
  • Koeaika 1kk

Työ tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä itse tiedeviestinnän ammattilaisena ja oppia esimerkiksi yleistajuisten tiedetekstien tuottamisesta, rahoitushakemusten kirjoittamisesta ja reaktiivisesta viestinnästä. Koordinaattori voi itse osallistua verkostolle järjestettäviin erilaisiin koulutuksiin, joissa tarjotaan tukea tiedeviestinnän ajankohtaisiin haasteisiin.

Työajat ovat itse päätettävissä ja tarjoamme mukavan työtilan Tori-kortteleissa, Helsingin Yliopiston kupeessa.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen info@allegralabhki.fi 20.5. mennessä. 

 Tutkitusti on tiedeviestintäkentällä uudenlainen tapa jakaa tutkittua tietoa. Se toimii verkossa vaikuttavien yleistajuisten tiedejulkaisijoiden yhteisenä portaalina, joka nostaa eri alojen julkaisujen sisältöjä esiin ajankohtaisissa yhteyksissä ja sosiaalisessa mediassa. Tutkitusti lisää yleistajuisten tiedejulkaisujen näkyvyyttä ja edistää tieteen yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Voit tutustua hankkeeseen osoitteessa www.tutkitusti.fi.