Korkeakouluharjoittelija verkkosivujen ja kuvituksen kanssa työskentelyyn

25/01/2021

Haluatko kehittää teknistä osaamistasi ja visuaalista näkemystäsi tutkimusviestinnän parissa? Allegra Lab Helsinki ry (ALH) etsii harjoittelijaa tukemaan yleistajuisista tiedejulkaisuista koostuvan Tutkitusti-verkoston tarpeita.

Harjoittelun toimenkuva on monipuolinen ja tarjoaa tilaa omien ideoiden toteuttamiselle. ALH:n seurassa opit tiedeviestinnän ja sen vaikuttavuuden kehittämisestä.

Vaatimukset

– Hyvä WordPress- ja Elementor-osaaminen
– Itsenäinen ja aloitteellinen työote
– Visuaalisen identiteetin ymmärtäminen
– Eduksi luetaan graafisen suunnittelun tuntemus

Tehtävät

– WordPress-pohjaisten sivujen ylläpito ja kehittäminen: muiden blogialustojen tuntemus katsotaan eduksi
– Kuvatoimittaminen: kuvitusten hakeminen kuvapankeista jäsenjulkaisuille näiden toiveiden mukaan
– Verkkotaittaminen eri blogipohjia käyttäen, pääasiassa WordPress
– Visuaalisten/graafisten ilmeiden suunnittelu tapahtumille ja projekteille harjoittelijan taitojen mukaan

Arvostamme ennakkoluulottomuutta ja kokeilunhalua. Työssä saa luoda omaa ilmettä ja kehittää näkemyksiään projektin parissa. Kaikkea ei tarvitse osata heti, mutta peräänkuulutamme valmiutta opetella asioita tarpeen mukaan itse. Olennaista on myös halu toimia osana tiimiä ja vuorovaikuttaa verkoston kanssa. 

Toimenkuva antaa mahdollisuuden tuoda uutta kulmaa ja räväkkyyttä tiedeviestintään ja osallistua sen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kehittämiseen tutkitun tiedon teemavuotena. 

Harjoittelutuki ei ole välttämätön, mutta eduksi. Harjoittelu on täysipäiväinen kolmen kuukauden ajan, tai voidaan toteuttaa neljän kuukauden aikana. Työhuone sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta työ on mahdollista suorittaa myös täysin etänä. Harjoittelutuen saajalle palkka on 1252€/kk.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, CV ja 3-5 sivun portfolio töistä tai luonnoksista osoitteeseen info@allegralabhki.fi.  Aloitus 15.2. tai mahdollisuuksien mukaan.

Allegra Lab Helsinki ry on vuonna 2014 perustettu tieteen, taiteen ja tutkimuksen rajapinnassa toimiva yhdistys. Luomme tieteen, tutkimuksen ja taiteen aloille uudenlaista yhteiskunnallista näkyvyyttä. Lisää tietoa yhdistyksestä ja hankkeesta: allegralabhki.fi, tutkitusti.fi