Akateeminen vartti Bassoradion pop-upissa 9.-15.1.2017

‘Tieteen Päivät, Helinä Rautavaaran museo, AntroBlogi, Kontula Electronic, Helsinki Walks. Tätä ja paljon muuta tarjolla, kun Allegra Lab Hki tuo Bassoradion pop upiin Akateemisen vartin. Maistele hyönteisiä antropologien seurassa, hae oma tiedeaforismisi, näe tutkimus virtuaalilaseilla ja kurkista ennakolta Rautavaaran uuteen museoon. Tarkempi ohjelma tapahtuman FB-sivulla ja hashtagilla #AkateeminenVartti. Allegra Lab Hki – huolella haudutettujen ajatusten sanansaattaja’.

SIIS MITÄ?!!

Tutkimus ja koulutus ovat viime vuosina olleet räikeästi tulilinjalla: niiltä on leikattu rahaa, tutkijoiden ammatillinen asema on romahtanut ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus alhaalla. Allegra Lab Hki haluaa nostaa tutkimuksen ja koulutuksen tärkeyden Suomen 100-juhlavuoden keskustelunaiheeksi.

Sen vuoksi järjestämme tammikuussa Bassoradion pop upissa teemaviikon nimellä ’Akateeminen vartti’. Samaan viikkoon sijoittuu myös Tieteen päivät, joka on tärkeimpiä suomalaisia tiedetapahtumia. Lisäksi lanseeraamme Helsinki Walksin toteuttaman 100 tekijää -nettisivun, saamme väläyksen uudesta Helinä Rautavaaran museon näyttelystä, toteutamme keskustelutilaisuuksia sekä kokeiluluontoista tiedeviestintää. Ja mitä kaikkea.

Projektin sivusto
Akateeminen vartti bassoradion pop upissa -Facebook-tapahtuma

Yhteistyökumppanit
Tieteen Päivät
Helinä Rautavaaran etnografinen museo
AntroBlogi
Kontula Electronic
Helsinki Walks
Helsingin yliopisto
Suomen akatemia
Koneen säätiö
Laajasalon opiston pelituotantolinja