TÄTÄ ME OLEMME

Allegra Lab Helsinki ry on vuonna 2014 perustettu tieteen, taiteen ja tutkimuksen rajapinnassa toimiva yhdistys, jonka tehtävä on luoda näille aloille uudenlaista yhteiskunnallista näkyvyyttä. Yhdistämme ideoita, tahoja ja toteutuksia kiinnostavilla ja inspiroivilla tavoilla.

Pääsääntöisesti olemme yhteiskuntatieteilijöitä, mutta riveistämme löytyy niin tutkijoita kuin viestintä-, markkinointi- ja visuaalisen alan ammattilaisia. Meitä motivoi tieteen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääminen ja antropologian hyödyntäminen yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisuissa. Projekteissamme hyödynnämme sosiaalista mediaa, perinteistä tutkimusotetta ja taiteellista ilmaisua.

Olemme luoneet laajan, eri tahoja yhdistävän yhteistyöverkoston. Olemme voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys.

Allegra Lab Helsinki omistaa vuonna 2016 perustetun yrityksen Tiedeagentuuri Oy:n, jonka kautta toteutetaan tilaustoimeksiantoja. 

Allegra Lab Helsinki ry tekijöidensä omin sanoin:

“Allegra on osaavien ihmisten tiivistymä, jonka tekeminen toimii vastavoimana tehokkuusajattelulle.” 

“Allegran vaikutuspiirissä kokeilullisuus mahdollistuu tieteellisyyden eetoksen kunnioittamisen nimissä.”

“Allegra on kuin mustekala. Lonkerot liikkuvat moniin suuntiin vetäen eri alojen tekijöitä ja asiantuntijoita yhteen jaettujen intressien äärelle.“

Liity Allegra Lab Helsinki ry:n jäseneksi:

Jäsenille lähetetään sähköpostitse yhdistyksen tiedotteita, uutiskirjeitä ja kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Jäsenyys on ilmainen.

Jäsenhakemuksen voit täyttää täällä.