Allegra Lab Helsinki esittäytyy – K. E. Hellman

”Taustani juontaa juurensa kansalaisaktivismiin ja punk-kulttuuriin”, Kirsi aloittaa. Kiinnostus yhteiskuntaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan veivät lopulta Kuvataidelukion kautta Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen koulutusohjelmaan.

Allegra Lab Helsinki esittäytyy – Laura Kippola

Laura Kippola oli Allegra Lab Helsingin harjoittelijana kesällä 2018. Harjoittelujakson päätyttyä Laura jatkaa Allegralla Julkea-hankkeen ja sen pohjalta syntyneen Versus-verkkolehden koordinoinnin parissa.

Allegra Lab Helsinki esittäytyy – Taina Tuori

Taina on väitellyt oikeustieteen tohtoriksi. Jo opintojensa varhaisessa vaiheessa hän päätti, ettei halua harjoittaa juristin ammattia tulevaisuudessa. Näin ollen hän suuntautui muihin oikeustieteellisiin teemoihin, varsinaisen juristiksi valmistautumisen jäädessä lopulta toisarvoiseksi.

Allegra Lab Helsinki esittäytyy – Lotta Haikkola

Lotta on väitellyt valtiotieteiden tohtoriksi sosiologiasta vuonna 2012 ja toiminut valmistumisestaan lähtien tutkijana. Lotan tutkimus on keskittynyt muun muassa nuorten kohtaamaan työttömyyteen, työvoimapolitiikkaan ja uusliberaaliin hallintaan.

Allegra Lab Helsinki esittäytyy – Taina Riikonen

Taina on Allegra Lab Helsingin hallituksen varapuheenjohtaja. Taina Riikonen on ollut mukana Allegran toiminnassa jo yhdistyksen varhaisista vuosista alkaen. Lisäksi Riikonen toimii Turhan tiedon seura ry.n puheenjohtajana.