Piiloöljy-ilta

Allegra lab Helsingin ja Häiriköt Päämajan yhteinen Tieteiden yö -tapahtuma keräsi ilahduttavan runsaasti yleisöä. Sofia Future farmissa pidetty Piiloöljy ilta -nimellä kulkeva tapahtuma toi esille kaksi ajankohtaista teemaa: kestävän ruoan tuotannon ja tekstiilituotannon.

Allegran Joulutervehdys

Huolella haudutettujen ajatusten sanansaattaja Allegra Lab Helsinki kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta 2020!

Tutkas

Tutkas on vuodesta 1970 toiminut seura, jonka tarkoituksena on luoda edellytykset kansanedustajien ja tutkijoiden väliselle yhteydelle ja tiedonvaihdolle. Tutkas lanseerasi joulukuun alussa pilottiprojektin, joka pyrkii kaventamaan tutkimuksen ja päätöksenteon välistä kuilua tutkijakummien avulla. Allegralab Helsingin pj. ja dosentti Miia Halme-Tuomisaari on kansanedustaja Mikko Kinnusen tutkijakummi uudessa pilottiohjelmassa.

Allegra lab helsinki esittäytyy – Ninnu Koskenalho

Huolella haudutettujen ajatusten sanansaattaja Tänään Allegra Lab Helsinki esittelee Ninnu Koskenalhon – AntroBlogin toisen päätoimittajan ja allegralaisen. Ninnu on aikoinaan aloittanut opinnot Aasian ja Afrikan